Al meer dan 20 jaar kunt u voor de échte smaak van streekgerechten terecht bij restaurant Het Kriekske aan de rand van het pittoreske Hallerbos. Deze zaak is een uitvalsbasis voor wandelaars, fijnproevers en vrienden die elkaar ontmoeten bij een stevige maaltijd of een frisse pint. Ons restaurant is te plaatsen in de Franse keuken.
Kok Victor Van Roy deed ervaring op in tal van Brusselse restaurants en werkte na zijn legerdienst een tijdje als kok op zee. De specialiteit van het huis is dan ook niet geheel toevallig: mosselen. Men komt van heinde en verre om te genieten van deze lekkernij. Tijdens het mosselseizoen kunt u dan ook helaas niet reserveren. Verder zijn ook de steaks, paling in ’t groen en konijn niet te versmaden!
U vindt qua gerechten gegarandeerd voor iedereen wat wils op de gevarieerde kaart. Of misschien verkiest u eerder een suggestiemenu? Want restaurant ‘t Kriekske biedt u wekelijks nieuwe suggesties aan, inspelend op de seizoenen en het aanbod van de markt. Naast het sfeervolle interieur, kunt u tevens genieten van dit alles op het uitnodigende terras. Tot binnenkort!
Kijk voor meer informatie op de website.
Restaurants, Restaurant België, Franse keuken, Het Kriekske, Frans restaurant, Gerechten, Mosselen en Streekgerechten in Halle, Vlaams-Brabant
't Kriekske
Kapittel 10
Halle
(Vlaams-Brabant)
m.restotkriekskehalle.be/nl
sites.resto.com/h/hetkriekske/
Trefwoorden: Franse keuken, Het Kriekske, Frans restaurant, Gerechten, Mosselen, Streekgerechten
Rubrieken: Restaurants, Taverne, Tavernes