Pieter Vande Walle vestigde zich in 1777 als slachter in Berchem. Zijn zoon Frederik was tevens slachter. In 1856 bouwde Louis, de zoon van Frederik, de sfeervolle en gezellige winkel, met de deur op de hoek van de Stationsstraat. Sindsdien hebben zeven generaties Vande Walle hun klanten goed bediend. Na Louis bouwden Emile en Gaston de zaak verder uit.
Vandaag zorgen Paul en Ruben voor vlees van prima kwaliteit en een vriendelijke, vlotte bediening. Het eigen slachthuis bepaalt mede het unieke karakter van Beenhouwerij - Slagerij Vande Walle. Van lamsvleeshebben Paul en Ruben hun specialiteit gemaakt: eigen kweek garandeert een lekker en gezond product. Het vertrouwen dat zij van hun klanten blijven krijgen is dan ook hun beste reclame.
Van De Walle Gaston
Stationsstraat 14
Kluisbergen
Trefwoorden: Slachthuis, Lamsvlees, Barbecue, Paketten, Slagerij, Kluisbergen, Belegde broodjes
Rubrieken: Slagerijen, Slachthuizen